De fem bästa fiskeplatserna i Norge

2770089_a702ba48När det handlar om de bästa fiskeplatserna i Norge tänker vi inte på denna sida räkna upp fem specifika platser. Här kommer vi att ta reda på hur det är med fisket i Norge på olika områden. Att fisket är bra i Norge vet nog de flesta vid det här laget, och att det finns många fiskeresor till detta land som ligger så nära. Var ska du då ta vägen när du vill finna det bästa fisket i Norge, om du inte har en stor trålare som kan dra upp ett par ton fisk åt dig på bara några timmar? Här handlar det om dig som använder det gamla metspöet och kastspöet.

Det första som det brukar talas om i Norge när det talas om kvalitetsfiske är Lofoten. Här talas det då om två olika platser som heter Reine och Henningsvaer. Utöver detta tycker vi här på denna sida att vi bör tala om att det totala norska kustfisket bör komma på en säker andraplats. På tredjeplats kommer vi att placera den stora möjligheten till ett perfekt havsfiske, vilket betyder att du kan hyra en båt och ta dig ut på havet.

När vi sedan vill tala om den fjärde möjligheten för kanonfiske i Norge kommer vi att tänka på alla de platser som finns runtomkring Oslo. Detta för enkelheten att inte behöva ta dig så långt, men ändå få ett bra fiske. Här finns Lindöja som ett av de bästa alternativen, men det finns många fler att välja på. Som femte och sista plats, men absolut inte sämsta, kommer vi att lägga Hammerfest och Säröya, vilka är två perfekta platser för fiske i Norge. Egentligen kommer du inte att hitta något dåligt fiske i Norge, utan här är det bara att använda sunt förnuft och genomföra en av de resor som redan har provats av många.