Populära kryssningar från Norge

Om du åker till Norge kommer du även att upptäcka att detta är de ljuvliga kryssningarnas land. Här kommer du som gillar båtresor och fiske att få ditt eget lilla mecka på jordklotet. Även om du inte har det minsta intresse för fiske kan dessa kryssningsresor bli något alldeles perfekt att hitta på i Norge. Den kryssning som är mest känd är Hurtigrutten som vi redan har skrivit om tidigare. Denna kryssning startar i Bergen och går till både Kirkenes och Trondheim. Det hela ligger i hur lång du vill att din resa ska bli. Hela Hurtigrutten tar cirka 11 dagar.

I övrigt finns det många kortare och populära kryssningar från Norge. Här finner du kryssningar med Royal Caribbean, som även kan ta dig till Danmark och Köpenhamn. Du finner även populära kryssningar med Lattitude Travel och Cruise market, som tar dig på en rundresa bland de norska fjordarna. Sedan har du MSC Cruises, som kan ta dig på en spektakulär resa ända upp till de avlägsna och fantastiskt vackra Shetlandsöarna. Med valet av alla dessa resor på menyn kommer du inte att ha några som helst problem med att få underhållning på en resa till Norge.

Är det sedan så att du vill ut i övriga Europa finns det även valmöjligheter gällande dessa önskemål. Som vi redan har nämnt kan du komma till Danmark snabbt och enkelt. När du vill åka från Norge till Sverige eller Tyskland kommer du att finna de bästa av dessa resor hos Color Line, som har fina och trevliga fartyg. När du vill åka till England kommer du att kunna boka detta via Direct Ferries. Då går resan från Bergen till Newcastle. Som du ser är utbudet av kryssningsresor från Norge nästan obegränsat, och du kommer alltid att hitta en som passar just dig och dina intressen.